Telefon
WhatsApp

2023 Yaz Okulumuza Muhteşem Final

✔️19 Haziran Pazartesi günü başlayan ve 220 öğrencinin katılımıyla gerçekleştirilen Maltepe İmamet Hitabet ve İlmi Araştırmalar Vakfı Yaz Okulu 28 Temmuz Cuma günü sona erdi.

✔️Dini derslerin yanında spor dersleri ve atölye etkinlikleri ile dopdolu geçen beş haftalık yaz okulumuz, Maltepe İmamet Hitabet ve İlmi Araştırmalar Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi Faik Kaptan Hocamızın , vakıf ve okul idarecilerimizin, yaz okulu öğrencilerimizin velilerinin katılımıyla gerçekleşen kapanış programı ile tamamlandı.

✔️Kur'an tilaveti ile başlayan program , Yasin suresi ezberi, kırk hadis ezberi ve NamazAşığı yarışmalarının ödüllerinin takdimi, sınıf sınıf tüm öğrencilerin sahnede karne, belge ve yaz okulu hediyelerini almaları ve toplu yapılan dualar, söylenen ezgilerle tamamlandı.

✔️Yaz tatilini böylesine güzel bir şekilde değerlendiren tüm öğrencilerimizi tebrik ediyor, bu süreçte öğrencilerimizle ilgilenen tüm hocalarımıza, idarecilerimize, çalışanlarımıza ve yaz okulumuzu tercih eden velilerimize teşekkür ediyoruz.