Telefon
WhatsApp

FİLİSTİN ATEŞ ALTINDA

Birgün  Meymûne Hz. Peygamber'e (s.a.v) gelir ve : "Ya Rasûlallah!  Beytu'l-Makdis'e (Mescid-i Aksâ'ya) gidip gitmeme hakkında bize ne buyurursunuz?" der. Allah Rasûlü: "Gidin ve orada namaz kılın!" diye cevap verir.

Fakat o zaman orada (Bizans ile Persler arasında) savaş vardır ve bunu dikkate alan Peygamberimiz (s.a.v) hemen şunu ilave eder: "Şayet oraya gidemez ve orada namaz kılmazsanız, bari oranın kandillerini aydınlatacak yağ gönderin!" buyurur.

Bugün de Mescid-i AKSA'ya gitmek kolay değil. Fakat, Aksa'da, Gazze'de, Filistin'in her köşesinde sönmüş olan kandilleri tekrar yakacak maddi yardımları gönderebilmek tabi ki mümkün. Gazze'de sönen sadece kandiller değil. Zulüm, esaret ve abluka altında olan bölgede, ekmekten tutun, ilaca kadar her şeye ihtiyaç var. Bugün yaşanılan ve hem AKSA'YI hem de bizim yüreğimizi yakan olaylar bize yeniden bu hadisi hatırlatıyor.

Özel İstanbul Mahir Ailemizi FİLİSTİN'E KANDİL OLMAYA DAVET EDİYORUZ...

Yapmanız gereken, https://www.ihh.org.tr/hesap-numaralari istediğiniz bir banka kanalından açıklama kısmına, ÖZEL iSTANBUL MAHİR OKULLARI FİLİSTİN BAĞIŞI yazarak bağışta bulunmanız.

Yüce Rabbimizden yaşanılan olaylarda hayatlarını kaybeden şehitlere rahmet, yaralılara acil şifalar, bölge insanına bol sabır, bütün Müslümanlara da basiret ve mesuliyet duygusu bahşetmesini niyaz ediyoruz.

Dualarımız, kalbimiz, aklımız FİLİSTİN'de. ALLAH FİLİSTİN'E KANDİL OLANLARDAN RAZI OLSUN.

Selam ve Dua ile.