Telefon
WhatsApp

KANDİLDE HATİM DUASI

Değerler Eğitimi Zümremiz Regaib Kandili gecesinde  büyük bir güzelliğe vesile oldular. İlkokul öğrencilerimizin kandil akşamında duası yapılacak şekilde çok kısa bir sürede bir hatmi şerif tamamlamasını sağladılar.

Kandil akşamı zoom oturumuyla gerçekleştirilen dua programında önce görevli öğrenciler kısa sure, dua ve aşr-ı şerif okudular.

Ardından programımıza teşrif eden muhterem vakıf başkanımız dinleyenlerin kandilini kutlayıp, zümre öğretmenlerini tebrik etti. Velilere uzaktan eğitim sürecinde verdikleri destek içinde teşekkür eden hocamız sözlerini Allah Resulu’nün (s.a.v) duasıyla tamamladı.

Ardından kıymetli hocamız İstanbul İl Milli Eğitim Müdür Yardımcımız Faik Kaptan geceye dair ve programa dair tebrik ve teşekkürlerini iletip hatim duamızı yaptı.

Kapanış bölümünde ise okul müdürümüz söz alarak katılımcılara ve programı tertip eden öğretmenlerimize teşekkür etti.

Bizlerde Vakıf Başkanımız İsmail Hakkı Ertürk Hocamıza , Faik Kaptan hocamıza, öğretmenlerimize, çok sevgili güzel öğrencilerimize ve velilerimize teşekkür ediyoruz.

Bu günahsız küçük yavruların tertemiz dillerinden dökülen ayetler hatırına Regaib gecesi Rabbimizin rızasınca olan tüm dualarımız hayırla kabul olsun.