Telefon
WhatsApp

LGS Hazırlık ve Motivasyon Kampları 2023

✔️2023 Mezunlarımız olacak öğrencilerimiz için 8.sınıfın son günleri... Bazı öğrencilerimiz 4 yaşından beri kurumumuzda eğitim görüyor... Bizimle birlikte büyüyen ve birlikte ortaokulu tamamlayacağımız öğrencilerimizle LGS'ye geri sayım yapıyoruz...

✔️Geçtiğimiz hafta sonu erkek öğrencilerimiz, bu hafta sonu kız öğrencilerimiz yatılı LGS çalışma ve motivasyon kampındaydı. Kampa Cuma günü 16.30 da başlayıp, Pazar sabahı 10.00 da tamamladılar. Yoğun etüt programları ile şekillenenen programda iki hafta da Pazar sabahına Eyüp Sultan'da sabah namazı ile BİSMİLLAH diyen öğrencilerimiz Eyüp Sultan'da sabah namazı sonrasında kahvaltılarını da Eyüp'te yapıp daha sonra önce Eyüp Sultan Hazretlerini ziyaret edip, kabristandan Pierre Loti'ye doğru yürüyüşe geçtiler.

✔️Manevi büyüklerimizin, kıymetli yazar ve düşünürlerimizin, Osmanlı devlet adamlarının, sultanların kabirleri arasından geçerken dua okumayı ihmal etmeyen öğrencilerimiz seyir terasından Haliç'i ve çevresini izleme imkanı da buldular.

✔️Öğretmenlerimizin desteğiyle güzel iki hafta sonu ve kamp programları geçiren öğrencilerimizin haklarında hayırlı olan liselere girmelerini ve bu okullarda onlara her anlamda değer katacak insanlarla daha da güzel, feyizli programlara katılmalarını diliyoruz.

✔️Kamp programlarına destek sağlayan hocalarımıza ve velilerimize teşekkür ediyoruz.