Telefon
WhatsApp

Mahir Okulları 2023 Umre Programı

✔️Okulumuzdan veli, öğretmen, öğrenci, personel, anneanne, dede, babaanne, mezun öğrencilerimiz ve velileri, velilerimizin dostları… ile oluşturulan 70 kişilik umre grubumuz 21 Ocak Cumartesi günü başlayan umre yolculuğunu 31 Ocak Salı gecesi tamamladı.

✔️Emek Camii İmam Hatibi Kurra Hafız Ferhat Kars Hocamızın rehberliğinde gerçekleştirilen umre programına Okul Müdürümüz Mustafa Ertürk Hocamız ve Emek Camii Kur’an Kursu yöneticisi Mehmet Çelik Hocamız da iştirak ettiler.

✔️Al-Kelam Turizm aracılığıyla gerçekleştirilen umre programına turizm firmasının yetkilileri Zeyd Ekşi ve Abdullah Karaca da katıldılar. Kendilerine de ilgilerinden dolayı teşekkür ediyoruz.

✔️7 gece Mekke programı ile başlayan ziyaret sırasında grubumuzdaki umrecilerimiz bu bölgede görülmesi gereken mekanları gezip görmenin yanı sıra, Arafat , Hudeybiye ve Cirane Mescidi mikat bölgelerinde ihram niyeti yapma fırsatı da elde ettiler.

✔️ilkokul, ortaokul, lise ve üniversite öğrencilerinin de büyük çoğunluğu oluşturduğu grubumuz umre programını 3 gece süren Medine programı İle tamamladılar.

✔️Regaib Kandili gecesini Mescid-i Haram’da değerlendirme nimetine nail olan grubumuzun gerek Mekke gerekse Medine’de bir arada yaptığı toplu dualara okulumuzun tüm öğrencileri, velileri ve çalışanları da dahil edildi.

✔️Programa katılan umrecilerimizin umreleri kabul olsun. Kendilerine ve isteyen herkese kutsal toprakları ziyaret tekrar tekrar nasib olsun. Amin