Telefon
WhatsApp

Ara Tatil Sonrası Eğitim

Ara tatil sonrası eğitim öğretime anasınıfı , ilkokul ve ortaokul 5 ve 8 .sınıflar dışında ortaokulda 6 ve 7.sınıflarında ilave edilmesiyle yüzyüze devam edimesi beklenirken  , 17 Kasım 2020 Çarşamba günü yapılan  Bilim Kurulu toplantısı sonrası açıklanan tedbir ve öneriler sonrası okullardaki eğitimin kreş ve anasınıfları dışında 31 Aralık 2020 tarihine kadar uzaktan devam etmesi kararı alındı. 

Ağustos ayında kurs etkinlikleri şeklinde okullarında lise giriş sınavına  (LGS) hazırlık yapmaya başlayan ve 13 Kasım tarihine kadarda online dışında okulda da eğitim gören 8.sınıflar 23 Kasım Pazartesi gününden itibaren tamamen online eğitime geçtiler. Sürecin özellikle sınava hazırlanan öğrencilere yardımcı olacak şekilde devam edip etmeyeceği ayrı bir merak konusu oldu. Konuyla ilgili 8.sınıf öğrencimizin Ömer Kerem' in yetkililere seslenişi haber oldu.

Şu anda  sadece  anasınıflarımızla eğitim öğretime covid-19 tedbirlerini elden bırakmadan okulda yüzyüze devam ediyoruz.

Diğer sınıflarımızda ise hiç bir eksiklik bırakmadan dopdolu bir programla uzaktan eğitimle online derslerimiz devam ediyor.

Rabbimiz  tüm öğrencilerimizle sağlıkla , hayırla okulda yüzyüze buluşmamızı  nasib eylesin. Amin

#uzaktaneğitim #aratatil