Telefon
WhatsApp

Arapça Dersleri -2019

Akademisyenler, erken yaşta yabancı dil öğrenmenin çocukların problem çözme becerilerine olumlu etkisinin olduğunu belirterek, dil öğrenen çocukların matematik, anadil ve sosyal bilgiler alanlarında hazırlanan standart testlerden yabancı dil dersi almayanlara oranla daha başarılı olduklarını ifade ediyorlar.

Okulumuzda bu bilinçle  anasınıflarımızda  İngilizce derslerimiz ile başlayan yabancı dil eğitimi,  , ilkokul 3.sınıftan başlanarak  öğrencilerimize yönelik ikinci bir yabancı dil olarak Arapça derslerinin eklenmesi ile  devam ediliyor.

İlkokul 3.sınıf ve 4 .sınıf ve ortaokul 5. Sınıf ve 6.sınıf   öğrencilerimiz ingilizcenin yanı sıra karşılaştıkları bu ikinci dilin alfabesine Kur?an derslerinden aşina olsalar da ,  bir dil olarak arapça  öğrendikleri  yeni kelimeler , oyunlar ve şarkılar onlar için çok zevkli ve heyecanlı geçen ve merakla beklenen ders olarak  farklılık oluşturuyor.

Bu derslerde amaçlanan öğrencilerin günlük konuşma dilindeki temel kavramları ve cümle kalıplarını öğrenmelerin sağlamak. 

Bu sınıflarda öğrencisi olan velilerimiz öğrencilerine arapça derslerinde yardımcı olabilmek adına geçen yıl ilki düzenlenen arapça derslerinin bu yılda devamı istediler.

Bu vesileyle ilkokul 3 ve 4 , ortaokul 5 ve 6.sınıflarımızda öğrencileri olan velilerimize yönelik, okulumuzun arapça öğretmeni tarafından verilecek arapça dersleri 10 Ekim perşembe günü başlayacaktır. Perşembe günleri 10.30-11.30 saatleri arasında yapılacak olan bu derslere katılmak isteyen ilkokul 3 ve 4 , ortaokul 5 ve 6.sınıf velilerimiz okulumuz danışmasını arayarak isim yazdırabilir.

Arapça derslerimizin hayırlara vesile olmasını diliyoruz.

Danışma tel : 0216 305 12 07