Telefon
WhatsApp

Bahçe Şenliği 2023

✨14 Haziran Çarşamba günü 2023 yılı Mahir Okulları bahçe şenliğimizi velilerimizin aileleriyle birlikte yüksek katılımıyla en güzel şekilde gerçekleştirdik.

✨Sahne gösterileri, atölye çalışmaları, oyun alanları, kitap ve akıl oyunları satış standı dışında bahçe şenliğimizin en önemli etkinliği yiyecek ve iyilikte yarışan annelerin örgü, amigurumi, kanaviçe, kaligrafi ve çini kermes bölümleri de sevgili velilerimizin büyük desteği ile yerini aldı.

✔️Şenlik alanındaki kermeslerden ve açık artırmayla satılan tablolardan elde edilen 168.000 TL gelirle okulumuzun İHH ile yürüttüğü ve "İyilikte yarışan Sınıflar" projesi kapsamında kardeş edindiğimiz 152 yetimin aylık ödemelerine büyük katkı sağlanmış olundu.

✔️Şenliğimizde açık arttırma ile satılan tezhib eserleri Müzehhib Asuman Coşkun ve hocamızın @mim_tezhip öğrencilerinin birbirinden değerli el emeği göz nuru eserleri idi. Hocamıza ve öğrencilerine teşekkür ediyoruz.

✔️Yetim fonuna destek için öğrencileriyle öğretim yılı başından bu yana birbirinden kıymetli eserler hazırlayan kıymetli velilerimiz Fulya Güven, Özge Özyaşar ve Hicran Çınarlık ve öğrencilerine, ayrıca yağlı boya tablosu İçin sevgili velimiz Kübra Aktaş'a çok teşekkür ediyoruz.

✔️Bizleri hiçbir etkinlik ve iyilik yarışında yalnız bırakmayan gerek kermes alanlarında koşturan gerek hazırlık safhasında yer alan gerekse alışveriş yaparak destek sağlayan kıymetli velilerimize ve öğrencilerimize, bahçe şenliğinin hazırlık safhasından bitimine kadar her alanda görev alan okul personelimize , vakıf personelimize, tüm Mahir öğretmenlerimize, idarecilerimize ve

velilerimize, sahnede yer alan tüm gruplara, zümrelere ve öğrencilerimize çok teşekkür ediyoruz.

✔️Rabbimiz buradaki niyetleri kabul eylesin. Niyetler her dem hayır… Akibetimizde her dem hayır olsun inşallah.

✔️Rabbimiz nice güzellikleri birlikte yaşamayı nasib eylesin.

✔️Bu vesileyle de tüm öğrencilerimize iyi tatiller diliyor, 19 Haziran Pazartesi günü 12 sınıfla başlayacak ve 200 ü aşkın öğrenci ile devam edecek vakıf yaz okulumuz içinde dualarınızı bekliyoruz.