Telefon
WhatsApp

EFENDİMİZİ ANMAKTAN YAŞAMAYA 2019 ETKİNLİKLERİ

Kurumumuzda  2017-2018 öğretim yılından başlayarak her yıl Aralık ayının son iki haftasında -Efendimizi (s.a.v.) Anmaktan Yaşamaya- başlığı altında  sergi-yarışma-sahne ve sınıf etkinlikleri yapılmasına karar verilmişti.  Bu  karar  doğrultusunda gerçekleştirilen etkinliklerin  bu yıl planlanan  etkinlikleri , 16 Aralık pazartesi günü açılan sergi ve her güne sünnet – örneğim peygamberim etkinlikleri ile başladı.

Açılan sergide ilkokul 1 den 8.sınıfa kadar öğrencilerimizin yarışma eserleri ve anasınıflarımızın pano çalışmaları ile resim kulübü öğrencilerinin Mevlana konulu eserleri  yer alıyor. Yarışma eserleri  sergi süresince öğretmenlerimiz tarafından değerlendirilecek.

Öğrencilerimizin Yarışma Kategorileri ;

1.Sınıflar  «Canım Peygamberim» Sevgi Kartları Hazırlama

2.Sınıflar «Canım Peygamberim» Konulu Şiir Yazma

3.Sınıflar «Canım Peygamberim» Konulu Mektup  Yazma

4.Sınıflar Bir Hadis-i Şerifin Resmedilmesi 

5. ve 6.Sınıflar Bir Hadis-i Şerifle ilgili  Maket Hazırlama

7. ve 8.Sınıflar «Ben Müslümanım.Bana Güvenin.» Konulu Hikaye   Yazma

Ayrıca on gün boyunca her gün öğrencilere bir sünneti öğretme amaçlı örneğim peygamberim etkinliğimizde başladı. Öğrencilerimiz tüm etkinliklere büyük bir ilgi ile katılıyor.

Efendimizi (s.a.v.) Anmaktan Yaşamaya etkinlikleri   kapsamında üç farklı akşam üç farklı öğrenci grubuyla da Efendimizi (s.a.v) anma sahne programları gerçekleşecek.

19 Aralık Anasınıfı 4 ve 5 yaş sınıfları

20 Aralık Anasınıfı 6 yaş sınıfları

27 Aralık İlkokul 1 ,2, 3.sınıflar .

31 Aralık  günü  ise 2.sınıftan 8.sınıfa kadar tüm öğrencilere 9  aralık tarihinde dağıtılan  kitaplardan  okuma sınavları gerçekleştirilecek.

Rabbimiz "Efendimiz'i (s.a.v.) Anmaktan Yaşamaya "  etkinliklerimizi en güzel şekilde tamamlamamızı ve hayırlara vesile olmasını nasib eylesin.

Selam ve dua ile...