Telefon
WhatsApp

Konteynerler Yola Çıktı



✔️Mahir Okulları Ailesi olarak 16 Şubat 2023 tarihinde Maltepe Kaymakamlığı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü himayesindeki KONTEYNER EV KURMA kampanyasına destek sağlamak için bir iyilik yarışı başlatmış ve bu kampanya sonunda da özellikle ilkokul ve ortaokul öğrencilerimizin gayretleri ve duaları ile 468.640 TL toplayarak (8 konteyner) kampanyaya çok büyük bir katkı sağlamıştık.

✔️Maltepe Kaymakamlığı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü kampanya sonunda ilçedeki okullardan toplanan para ile konteynerlerin üretimi için tüm işlemleri başlattı ve hangi bölgeye gideceklerini de belirledi.

✔️Üretimi tamamlanan ilk konteynerleri taşıyan tırlar 17 Mart Cuma günü Maltepe İlçe Kaymakamı, İlçe Milli Eğitim Müdürü, İlçe Müftüsü ve projeye katkı sağlayan okulların idarecilerinin katılımıyla dualarla uğurlandı.

✔️Hatay’ın Arsuz ilçesinde yaraları sarmak için yola çıkan konteyner yüklü tırların hayırla yerlerine ulaşmasını, bölgeye yapılan iyiliklerin, bölge ve bölge halkı iyileşene kadar devam etmesini diliyor, bu büyük iyiliğe katkı sağlayan herkese teşekkür ediyoruz. Rabbimiz az çok demeden bağışta bulunan herkesten razı olsun. Amin