Telefon
WhatsApp

LGS 2021

6 Haziran Pazar günü LGS 2021 yapıldı.

Bir yıldır yoğun bir çalışma temposuyla hazırlandıkları sınava  aileleri ile gelen öğrencilerimiz oldukça heyecanlılardı. Sınav sonrası özellikle matematik sorularının beklenenden zor olmasına dair yaşadıkları üzüntüyü paylaşan öğrencilerimiz sınav sonuçlarını  30 Haziran 2021 tarihinde öğrenecekler.

Sınava giren öğrencilerimizin emeklerinin karşılığını bulması niyetiyle öğrencilerimizin anneleri ve öğretmenlerimizin desteğiyle okunan hatimler, Fetih ve Yasinler, çekilen tefriciye ve tesbihatların ve tüm ayetlerin duası için 5 Haziran Cumartesi akşamı saat 21.00 da 8.sınıf veli ve öğrencileri ile öğretmenlerimiz zoom oturumunda buluştu.

Duamızı Vakıf Başkanımız İsmail Hakkı Ertürk Hocamız yaptılar. Duanın öncesinde ve dua sırasında Kur’an ayetlerinden katılımcılara çok önemli mesajlarda veren hocamız duasına sena ayetleri ile başlayıp, talep ve başarı ayetleri ile devam etti. Yaklaşık 35 dk süren duada tüm insanlığın imtihanı olan covid 19 hastalığından kurtulmamıza ve hastaların şifa bulmasına da yer veren hocamız bilhassa hepimizin üç şeyi kazanmak için çalışmamız gerektiğini dile getirdi; Allah’ın Rızası, Resullulahın duası, Ümmetin sevgisi.

Yüce Rabbimizden Hocamızın duygulanarak yaptığı ve katılımcıların canı gönülden Amin dedikleri duamızın kabulünü niyaz ediyoruz. Hocamıza ve duamıza iştirak edip Amin diyen herkese teşekkür ediyoruz. 

Sınav sonuçlarının öğrencilerimiz hakkında hayırlara vesile olmasını diliyoruz.