Telefon
WhatsApp

Öğretmen Materyalleri Yarışma Finali

İstanbul İl Millî Eğitim Müdürlüğü tarafından bu yıl ikincisi gerçekleştirilen ve 81 ilden 7481 başvurunun yapıldığı Ulusal Öğretmenler Arası Yenilikçi Öğretim Materyalleri Tasarım Yarışması sergi, nihai değerlendirme ve ödül töreni Cumhurbaşkanlığı Devlet Arşivleri Başkanlığı Osmanlı Arşivi'nde 14 Ocak Cuma günü yapıldı.

2019-2020 Öğretim yılında okulumuz matematik zümresi ve bilgisayar öğretmenimiz Seher Güngörmüş tarafından oluşturulan matematik ders materyalimiz yine o dönem öğretmenler arası yenilikçi öğretim materyalleri yarışmasına gönderilmiş ve 81 ilden 7841 katılımcının başvurduğu bu yarışmada 261 finalist materyal içinde olma hakkını kazanmıştı.

Özellikle 8.Sınıf üslü ifadeler konusunda kullanılmak üzere hazırlanan materyalimiz pandemiden dolayı ertelenen ve 14 Ocak Cuma günü İstanbul Kağıthane’de gerçekleşen final sergisinde jüriye tanıtıldı. Jüriye tanıtım sırasında özellikle komplike bir sistemi güzel bir şekilde uygulananilir hale getiren Seher Güngörmüş hocamız materyalin uygulama alanları ile ilgili kazanımları da detayları ile açıkladı. Jürinin ve katılımcıların beğenisini kazanan materyalimiz değerlendirme sonunda dereceye giremese de öğretmenimiz Seher Güngörmüş katılım ve teşekkür belgesini İl Millî Eğitim Müdürü Sayın Levent Yazıcı'nın elinden aldı.


İstanbul Maltepe’den yarışmaya katılan ve ilçede finale kalan tek okul olan Özel İstanbul Mahir Ortaokulumuzu temsil eden öğretim materyalimizin hazırlanmasında emeği geçen herkesi tebrik ediyoruz. 

#yenilikçiöğretimmateryalleri #materyal #matematik #kodlama #yarışma #final #mahirokulları