Telefon
WhatsApp

Okuma Bayramı 2023

✔️2022-2023 Öğretim yılı ilkokul 1.Sınıflarımızın OKUMA BAYRAMI 12 Mayıs Cuma akşamı gerçekleşti.

✔️Duygu yüklü gösterilerin sergilendiği programda; Mehteran, Kafkas, Yedi Bölge Türkiye gösterilerinin yanında, İngilizce şarkılar, koro, şiirler ve slayt gösterileri de yer aldı.

✔️Sunuculuğunu öğrencilerin yaptığı programda tüm gösteriler izleyicilerin büyük beğenisini kazandı. Küçük yaşlarında böylesine güzel bir program sergileyen 1.sınıf öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

✔️Okuma Bayramımızın hazırlanmasında katkısı büyük olan başta 1 ABC sınıf öğretmenlerimiz Saadet Zeynep Demir, Zeynep Kartal ve Elif Gülhan hocalarımız olmak üzere Anasıfı ve İlkokul Koordinatörlerimiz Hayriye Budak ve Semiha Sarıca'ya , Müzik öğretmenimiz Fulya Koban ve İngilizce öğretmenimiz Sevda Rabia Ahmet'e teşekkür ediyoruz.

✔️Hocalarımızı ve öğrencilerimizi yalnız bırakmayıp onlara destek sağlayan tüm öğretmen arkadaşlarımıza, okul personelimize, vakıf ve okul idarecilerimize ayrıca davetimize icabet eden tüm velilerimize de çok teşekkür ediyoruz.

✔️Program sonunda Okuma Bayramı plaket ve belgelerini alan öğrencilerimizin nice güzelliklere sağlıkla, hayırla, başarıyla kavuşmalarını diliyoruz.