Telefon
WhatsApp

TEBRİKLER 49-MAHİRLER

✔️Ortaokul 5 ve 6.sınıf öğrencilerimizden oluşan 49-Mahirler takımımız 29 Nisan Cumartesi günü İstanbul Piri Reis Üniversitesinde gerçekleştirilen 2022-2023 Bilim Kahramanları Buluşuyor / FIRST® LEGO® League Challenge SUPERPOWERED℠ 19. Sezonu İstanbul Yerel Turnuvasında büyük başarı elde etti.

✔️49- Mahirler takımımıza tasarladıkları enerjinin üretimi ve kullanımı üzerine yenilikçi fikirler üreten lego çalışmalarında robot performans üçüncülüğü ve robot tasarım ikinciliği ödülü verildi.

✔️Turnuvada yarışan 36 takım arasında çok büyük başarı elde ederek iki dalda kupa kazanan takımımızda görevli 5.sınıf öğrencilerimiz; Ali Güzel, Ömer Aras Yıldırım, Fatma Nisa Kahraman, Elif Ada Çınarlık ve 6.sınıf öğrencilerimiz Abdullah Çelik ve Enis Furkan Temel'i, takımımızın çalışmalarına her türlü desteği sağlayan Okul Müdürümüz Mustafa Ertürk'ü, Bilişim Öğretmeni Tuncay Kayıkçı'yı, Proje Danışmanı Esma Yurttaş'ı, takımımızın her türlü ihtiyacını en güzel şekilde tamamlayan Recep Çakır'ı ve öğrencilerimizin ailelerini tebrik ediyoruz. Başarılarının devamını diliyoruz.