Telefon
WhatsApp

11 Yaşam Evi İnşa Ediyoruz

TEŞEKKÜRLER MAHİR OKULLARI AİLESİ

✔️25 Ocak 2022 Salı günü “Mahir Okullarından Isıtan İyilik” sloganıyla Suriye’deki çadırlarda kışın zorlukları ile yaşamaya çalışan ailelere umut olmak için en az 5 yaşam evi inşa niyetiyle bir iyilik yarışı başlattık. Her zaman olduğu gibi iyilik yarışımıza duyarlı ve kurumumuza güven duygusu tam olan velilerimizin, öğrencilerimizin, öğretmenlerimizin, okul ve vakıf çalışanlarımızın ve Mahir Okulları’nın gönül dostlarının desteği ile bir hafta gibi çok kısa bir sürede iyilik yarışımızı *11 yaşam evi* inşa edecek bağışı toplayarak tamamladık.

✔️Okul Müdürümüz Mustafa Ertürk, vakıf müdürümüzle birlikte 01 Şubat 2022 Salı günü akşam 17.00 itibariyle iyilik yarışımızda toplanan 15.350 Dolar ve 162.900 TL
bağışı İHH Maltepe temsilciliğinde İHH Maltepe Temsilciliği Başkanı Yüksel Akkuş’a teslim etti.

✔️İHH İnsani Yardım Vakfı Genel Başkanı Bülent Yıldırım kısa bir süre önce kamp bölgelerini ziyaret etmiş ve bölgeden şöyle seslenmişti; “Buradan yıllardır bize destek olan bağışçılarımıza sesleniyorum. Bu çocuklar, bu kadınlar sizden yardım beklerken siz de üzerinize düşeni yapın. Buralarda ayak izleriniz olsun ki insanların dualarında yer alasınız. Bundan öte ne diyebilirim ki. Allah hepinizi bu çalışmalarda değerli kılsın.”

✔️Bu çağrıya duyarsız kalmayıp çadır kentlerde yaşayan ve korunaksız çadırlarda zorlu kış şartlarıyla mücadele etmeye çalışan 11 aileye yaşam evi inşa etmemize az çok demeden her kim hangi niyetle katkı sağladıysa Rabbimiz misliyle kabul eyleyip karşılarına çıkarsın.

✔️İyiliğimiz, hayrımız kabullerin en güzeliyle kabul olsun.

✔️Teşekkürler Mahir Okulları Ailesi.Teşekkürler Hayırda Yarışanlar.


#iyilik #iyilikyarışı #mahirokulları #yaşamevi #mahirokulları #teşekkürler @ihhinsaniyardim @ihhmaltepe