Telefon
WhatsApp

397 Mahirler Takımımız Yenilikçi Kaşifler

✔️İlkokul 4. sınıf öğrencilerimizden oluşan 397 Mahirler takımı 18 Mayıs Cumartesi günü gerçekleştirilen "First LEGO League Explore Minik Bilim Kahramanları Yarışıyor" yarışmasında "Yenilikçi Kaşifler" ödülü aldılar.

✔️397 Mahirler Takımımıza tasarladıkları "Minik Eller Festivalde" temalı çalışmaları ve sunumlarıyla farklı tasarımlar ve problem çözme kısmını en iyi yansıttıkları için "Yenilikçi Kaşifler" ödülü verildi.

✔️İlkokul 4.sınıf öğrencilerimiz; Zeynep Yılmaz, Berre Mira Sevencan, Fatih Yıldız, Akif Eren Pişkin ve Alparslan Fermanlı'yı, yarışma ve proje koordinatörlerimiz Fen Bilimleri Dersi Öğretmenimiz Esma Yurttaş'ı ve Bilişim Teknolojileri Dersi Öğretmenimiz Hilal Bulut'u ve takımımızın çalışmalarına her türlü desteği sağlayan Okul Müdürümüz Mustafa Ertürk'ü ve öğrencilerimizin ailelerini tebrik ediyoruz. Başarılarının devamını diliyoruz.

#mahirler #firstlegoleagueexplore #minikellerfestivalde #bilimkahramanları #mahirokulları #lego #tebrikler #yenilikçikaşifler @bilimkahramanlari