Telefon
WhatsApp

2022-2023 Erken Kayıt Dönemi Başladı

2022-2023 Öğretim yılı erken kayıt dönemimiz başladı. Hayırlara vesile olmasını diliyor okul müdürümüzün konu ileilgi bilgi yazısını sizlerle paylaşıyoruz. 

...

"Kıymetli Velilerimiz; Maltepe İmamet Hitabet ve İlmi Araştırmalar Vakfımız, kurulduğu günden bugüne, eğitim ve öğretim çalışmalarını  artırarak devam ettirmektedir. Bu  çalışmalar kapsamında 2011-2012 eğitim ve öğretim yılında  anaokulu olarak başladığımız  özel okul çalışmalarımıza, 2013-2014 öğretim yılında ilkokulumuzu, 2016-2017 öğretim yılında da ortaokulumuzu açarak  devam ettik.

Her  gün,  yeni teknolojik ve bilimsel  gelişmelerin konuşulduğu, izlenildiği, araştırılıp, öğrenildiği, hızla değişen  dünyamızda ,  her yönden gelişmiş  donanımlı bireylerin yer alması, eğitim ve öğretimin çok küçük yaşlardan itibaren en güzel şekilde verilmesi ile mümkün olacaktır.  Bu gerçeğin ışığında, bizler de   topluma  kendini her yönden geliştirmiş, donanımlı, geniş bakış açısına ve yorumlama kabiliyetine sahip, milli ve manevi değerleri özümsemiş değerli ve mahir bir neslin yetiştirilmesi gayreti içerisinde hangi şartlarda olursa olsun  eğitim-öğretim çalışmalarımıza on bir yıldır hız kesmeden  en güzeliyle devam etmekteyiz.  

Bu vesileyle bizimle yola çıkan, kurumumuzu  özellikle pandemi döneminde de tercih eden  tüm velilerimize teşekkür ediyorum. Rabbimiz bu güvene layık olmamızı nasip eylesin.

Kıymetli Velilerimiz; 2022-2023  öğretim yılı kayıtları 22 Ocak 2022 tarihi itibariyle başlamıştır.  Sınırlı sayıda kontenjanımız bulunduğunu özellikle hatırlatmak istiyorum.        Sizinle başladığımız bu güzel eğitim yolculuğunda birlikteliğimizin devamını diliyor, kayıt yeniletmek isteyen velilerimizin  veya yeni kayıt yaptırmak isteyen velilerimizin avantajlı fiyat ve taksit imkanlarından  faydalanmalarını bekliyor, yeni kayıt döneminin hayırlara vesile olmasını niyaz ediyorum. Selam ve Dua ile.

Mustafa ERTÜRK / Okul Müdürü"