Telefon
WhatsApp

2024 İngiltere Manchester Yaz Okulu

2024 İngiltere Manchester Yaz Okulu Programı Sona Erdi

 2 Mayıs 2024 tarihinde Manchester Eden Schools yöneticileri ile imzalan KARDEŞ OKUL projesi kapsamında planlanan ilk programımız sona erdi.

10 Temmuz Çarşamba günü başlayıp 6 Ağustos Salı sabahı Türkiye'ye dönüş ile tamamlanan program süresince öğrencilerimize, Ortaokul Müdür Yardımcımız Havva Ertürk, İngilizce Öğretmenlerimiz Elif Akan ve Gizem Söğüt ayrıca İbrahim Hakkı Ertürk ve Yunus Akbay eşlik ve rehberlik etti.

Program kapsamında öğrencilerimiz yaş seviyelerine uygun sınıflarda Eden Schools öğrencileri ile 24 Temmuz tarihine kadar hafta içi her gün aktif ders ve etkinliklere katılım sağladı.
 

 Okul programları sonrası ve hafta sonu gerçekleşecen Manchester ve çevresinin gezileri dışında 24Temmuz
5 Ağustos tarihleri arasında Londra, Oxford, Liverpool, Edinburg ve York şehirlerine de geziler yapıldı.

Kardeş okul projesi kapsamında planlanan ilk çalışmamıza katılım sağlayan velilerimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyor, öğrencilerimizin
küçük yaşlarda edindikleri bu büyük tecrübenin devam edecek eğitim hayatlarına en güzel şekilde hayırla yansımasını diliyoruz.

Manchester yaz okulu çalışmalarımıza her türlü desteği sunan okul müdürümüz Mustafa Ertürk'e programı yakinen takip edip planlayan Yabancı Diller Bölüm Başkanımız İmren Koçak'a, Boğaziçi Üniversitesi Öğretim Görevlisi Safa Kaptan'a, İbrahim Hakkı Ertürk'e, İngilizce Öğremenlerimize, Yunus Akbay'a, grubumuzu çok güzel ağırlayan Eden Schools yöneticilerine ve Manchester'da bulunduğumuz sürece her türlü maddi manevi desteği sunan Jawad Aminn'e teşekkür ediyoruz.

 Daha nice güzel projelerde buluşmak dileğiyle.

#manchester #yazokulu #mahirokulları