Telefon
WhatsApp

Cezve Çocuk Yazarlarından Rabia Işık ile buluştuk

✔️Okulumuzda 9 Ekim Pazartesi başlayan ve Cuma günü sona eren Cezve Kitap Fuarı etkinlikleri kapsamında üç farklı gün, üç farklı programla Cezve Çocuk yazarı Rabia Işık ile buluştuk.

✔️10 Ekim Salı ilkokul 1 ve 2.sınıf öğrencilerimizle, 11 Ekim Çarşamba anasınıfı 4-5 yaş öğrencilerimizle, 13 Ekim Cuma günü anasınıfı 6 yaş öğrencilerimizle buluşan ve yanında getirdiği sevimli ahtapot ve kolleksiyonu ile söyleşilerini güzelliklerle tamamlayıp sonrasında kitaplarını imzalayan yazarımıza teşekkür ediyoruz.

✔️Kendisini okulumuzla buluşturan Cezve Kitap yöneticilerine, fuar alanında beş gün boyunca bulanan ve tüm misafirlerimize, öğrenci ve öğretmenlerimize kitaplar hakkında rehberlik yapan Ramazan Aras Bey'e, yazarımızın anaokulu buluşmalarını deniz kabuğu süsleme etkinliği ile renklendiren anasınıfı öğretmenlerimize ayrıca okulumuzdaki sınıf etkinliklerinde yazarımıza eşlik eden Enise Özçelik Hanıma çok teşekkür ediyoruz.

✔️Cezve Yayınevi ile daha nice güzel etkinliklerde buluşmayı diliyoruz.

#söyleşi #imza #yazarbuluşması #cezvekitap #mahirokulları @cezvekitap @rabia_isk__ @cezvecocuk @melihtugtag @melihtugtag @ozbalakmustafa @tubazblk