Telefon
WhatsApp

Efendimiz’i (s.a.v) Anmaktan Yaşamaya 2022

Efendimiz’i (s.a.v) Anmaktan Yaşamaya sahne etkinliklerinin ilki İlkokul 1. ve 2.sınıflarımızın sahne programıydı. Mahir öğrencilerimizin sevgi ve heyecan yüklü minicik kalpleri ile sundukları birbirinden güzel gösterileri ile programımız en güzel şekilde tamamlandı. Elhamdulillah.

1A-B-C/ 2 C-D gösterileri için Kur’an-ı Kerim hocalarımız Esra Yıldırım ve Hatice Zeyhan’a , 2 A-B koromuz ve kapanış ezgileri için Müzik Öğretmenimize çok teşekkür ediyoruz.

Efendimiz’i (s.a.v) Anmaktan Yaşamaya sahne etkinliklerinin ikincisi İlkokul 3. ve 4.sınıflarımızın sahne programıydı. Mahir öğrencilerimizin sevgi ve heyecan dolu kalpleri ile okudukları naatlar, söyledikleri ezgiler, ilahiler ve güzel gösterileri ile programımız tamamlandı.

4 A-B-C-D gösterileri için Kur’an-ı Kerim hocalarımız Rabia Aydın ve Beyza Arpacıoğlu’na, 3A-B-C koromuz ve kapanış ezgileri için Müzik Öğretmenimize çok teşekkür ediyoruz.

4 Ocak Çarşamba akşamı 4-5-6 yaş anasınıflarımızın sahne programını da en güzel şekilde tamamladık Elhamdulillah. Okulumuzun en minikleri güzel öğrencilerimizi canı gönülden tebrik ediyoruz.

Gösterileri hazırlayan Değerler Eğitimi Zümresi Öğretmenlerimiz Esra Işık, Erva Kartal, Neslihan Peker, Özlem Burak hocalarımıza ve tüm zümre öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

2022-2023 öğretim yılı “Efendimiz’i (s.a.v) Anmaktan Yaşamaya” etkinlikleri son sahne programı 6 Ocak 2023 Cuma akşamı gerçekleşti.

Ortaokul 5-6-7.sınıf öğrencilerimizin görev aldığı program içeriği şu şekilde idi;

Kur’an-ı Kerim tilaveti

6. Sınıf öğrencilerimizin görev aldığı “PEYGAMBER DOSTU VEYSEL KARANİ” tiyatrosu

7. Sınıf öğrencilerimizin görev aldığı “Veda Hutbesi” orotoryosu

5. Sınıf öğrencilerimizin Müzik öğretmenimiz Fulya Koban yönetiminde hazırladıkları ilahi korosu.

Kapanış

Tüm programlarda görev alan öğrencilerimizi tebrik ediyor, gösterileri hazırlayan Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenlerimiz Esma Güneri ve Şeyda Topal’a , Müzik öğretmenimiz Fulya Koban’a, dört programda da aktif görev alan Değerler Eğitimi Zümre öğretmenlerimize, programların en güzeliyle tamamlanması sürecinde desteğini esirgemeyen idarecilerimize, öğretmenlerimize, vakıf ve okul personelimize teşekkür ediyoruz.

Sahne programları akşamları salonumuzu dolduran, programlarımızı ilgiyle takip eden tüm misafirlerimize de çok teşekkür ediyoruz. Daha nice güzel programlarda buluşmak dileklerimizle….