Telefon
WhatsApp

En fazla Yetime Sponsor Okul Mahir Okulları

Teşekkürler İHH…Teşekkürler Sayın Bülent Yıldırım… Teşekkürler Mahir Okulları Ailesi…

✔️Öğrencilerimizle 2018 yılında başlattığımız ve iki yıl düzenli devam ettirerek hem yetim çalışmalarımıza destek sağlayıp hem de Afganistan’daki ilk su kuyumuzu açtığımız iyilik günü etkinliklerimize yeniden başlamaya niyet edip, 14 Ekim Cuma günü yapılacak ilk iyilik günümüzden önce de İHH İstanbul Yetim Çalışmalarından Sayın Yasin Çimen’den su kuyusu ile ilgili öğrencilerimize bir sunum yapmalarını talep etmiştik.
✔️Okulumuz konferans salonunda bugün gerçekleştirilen programa Maltepe İHH Başkanı Yüksel Akkuş ve yönetim kurulu üyeleri ile iHH Maltepe Hanım Kolları Yetim ve Eğitim Birimi sorumluları da katıldılar.
✔️Öğrencilerimizin iyilik yarışına 150 yetim kardeşle devam edeceklerine ve Suriye kamp bölgesine gitmesi üzere en az bir tır kömür hazırlayacaklarına dair söz verdikleri programın sonunda Okul Müdürümüze İHH Maltepe Başkanı Sayın Yüksel Akkuş tarafından Mahir Okulları öğrenci, öğretmen ve velileri adına İHH Genel Başkanı Sayın Bülent Yıldırım tarafından gönderilen teşekkür hediyesi olarak çini tablo hediye edildi. Bizler de Mahir Okulları Ailesi olarak kendilerine teşekkür ediyoruz.
✔️Ayrıca bugünkü sunumları için İHH İstanbul Yetim Çalışmalarından Sayın Yasin Çimen’e, programa iştirakleri sebebiyle İHH Maltepe Temsilciği Başkanı Sayın Yüksel Akkuş’a, yönetim kurulu üyelerine, iHH Maltepe Hanım Kolları Yetim ve Eğitim Birimi sorumlularına da teşekkür ediyoruz.
✔️Programın sonunda ayrıca öğrencilerimize İHH tarafından hazırlanan ve okulumuzun 2014’ten bu yana yapılan iyilik çalışmalarının özetini de ihtiva eden teşekkür ve dua videosu izletildi.
✔️“Kendim yaptım, kendim sattım, parasını kuyuya attım” sloganıyla öğrencilerimiz hazırladıkları yiyecekleri üç haftada bir Cuma günleri ortaokul öğrencilerine ve öğretmenlerimize satacaklar.
✔️Afrika’da açmaya niyet ettiğimiz su kuyumuza katkı sunacak tüm öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve velilerimize şimdiden çok teşekkür ediyoruz.
Yolumuz her dem iyilikle açık olsun.

#ihh #teşekkür #sukuyusu #yetim #iyilik @ihhinsaniyardim @bulentyildirimihh @resadbaser @ihhyetimbirimi @ihhmaltepe