Telefon
WhatsApp

Mahir Okulları Filistin'e Kandil Oluyor


Teşekkürler Mahir Okulları
Filistin'e Destek Zamanı
 

Mahir Okulları olarak 13 Ekim Cuma günü "Mahir Okulları Filistin'e kandil oluyor" sloganıyla Ekim ayındaki üç Cumamızda öğrenci ve velilerimizden gelecek Cuma sadakalarımızı, bağışları, ortaokul sınıflarımızın yapacağı iyilik günleri kazançlarını İHH aracılığıyla Filistin'e göndereceğimizi belirttiğimiz bir yardım kampanyası başlattık. Kampanyamız 27 Ekim Cuma günü sona erdi.
 

Kampanyamızın üçüncü Cumasını da diğer iki Cumamız gibi bereketli bir şekilde tamamladık Elhamdulillah. Anasınıfı ve ilkokul öğrencilerimizin Cuma sadakaları , ortaokulumuzda yapılan 6 AB sınıfları iyilik günümüzün kazancı ayrıca özelden velilerimizin ve hayırseverlerin ulaştırdığı TL, euro, dolar ve altın bağışlarının toplam TL tutarı ile Filistin'e topladığımız bağış miktarı 1 Kasım  itibariyle * 2.200.000TL* ye ulaştı. Toplanan bağış İHH aracılığıyla Filistin'e gönderilecektir.

Filistin'e kandil olmaya niyet eden herkese, iyilik günümüzde çok güzel organize olan 6 A-B sınıfları öğrencileri, velileri ve sınıf öğretmenlerine, alışveriş sırasında 1 alıp 10 vererek büyük katkı sunan öğrencilerimize, el emeği göz nuru örgüleriyle hazırlık yapan örgü ve amigurumi öğretmenimiz Fulya Güven ve öğrencilerine, sadakalarını Filistin için artıran anasınıfı ve ilkokul öğrencilerimize ve Mahir Okulları'na güvenen tüm hayırseverlere çok teşekkür ediyoruz.

Ayrıca "Gazze'deki çocuklar yaşasın" sloganıyla başlatılan bez bebek ve peluş hayvan toplama kampanyamıza destek sağlayan tüm öğrencilerimize velilerimize de teşekkür ediyoruz.

Allah yapılan duaları, hayırları kabul eylesin. Filistin'e, Kudüs'e, Gazze'ye en kısa sürede özgürlük ve huzur getirsin. Amin