Telefon
WhatsApp

Nehirden Denize Özgür Filistin Gecemiz

✔️Özel İstanbul Mahir Okulları olarak düzenlediğimiz ve birbirinden kıymetli hocalarımızın ve konuşmacıların ayrıca ezgileriyle özellikle çocuklarımıza muhteşem bir atmosfer oluşturan Grup Yürüyüş'ün katılımıyla 'Nehirden Denize Özgür Filistin' gecemizi 9 Aralık Cumartesi akşamı büyük bir katılımla tamamladık.

✔️Kurra Hafız Ferhat Kars Hocamızın Kur'an tilavetiyle başlayan programda Maltepe İlçe Müftülerimizden Nuri Değirmenci Hocamız dua yaptılar. Vakfımız adına Maltepe İmamet Hitabet ve İlmi Araştırmalar Vakfı Genel Müdürü Faik Kaptan Hocamız misafirlerimize hoş geldiniz ve selamlama konuşması yaptılar.

✔️Program sunumunu Vakıf Müdürümüz Mehmet Akif Ertürk Hocamızın yaptığı programımızda sırasıyla konuşma yapan Gazeteci Yazar Adem Özköse ve Kudüs Fatih'i Selahattin Eyyübi'nin torunu Naim Zalloum mesaj ve duygu yüklü konuşmaları ile çok önemli başlıklara değindiler.

✔️Program Mehmet Ali Aslan'ın solistliği ile Grup Yürüyüş birbirinden güzel ezgiler seslendirdiği konser programı ile sona erdi.

✔️Program başlamadan önce ve program sonrasına kadar ortaokul kermes alanımızda Maltepe İHH tarafından açılan hayır çarşısı da büyük ilgi gördü. Hayır çarşısının oluşmasında emeği geçenlere teşekkür ediyor, yapılan tüm hayırların kabul olmasını diliyoruz.

✔️Böylesine özel bir geceye iştirak eden tüm misafirlerimize özellikle sahnede heyecanla söylenen ezgilere eşlik eden güzel öğrencilerimize çok teşekkür ediyoruz.

✔️Programımızın hayırlara vesile olmasını, yaşanan zulmün-soykırımın son bulmasını, NEHİRDEN DENİZE ÖZGÜR FİLİSTİN'e / ÖZGÜR AKSA'ya en yakın zamanda kavuşmayı Yüce Rabbimizden niyaz ediyoruz.

#nehirdendenizeözgürfilistin #mahirokulları @adem.ozkose @naim_zalloum @grupyuruyus @kaptanfaik @aslanalimehmet @maltepeihhkadin @ihhmaltepe @h.f.kars