Telefon
WhatsApp

OKUMA BAYRAMI 2024

✔️2023-2024 Öğretim yılı ilkokul 1.Sınıflarımızın OKUMA BAYRAMI 19 Nisan Cuma akşamı gerçekleşti.

✔️Duygu yüklü gösterilerin sergilendiği programda; Mehteran, halk oyunları, Türk büyükleri, bayrak gösterilerinin yanında, İngilizce şarkılar, koro ve şiirler yer aldı.

✔️Sunuculuğunu öğrencilerin yaptığı programda tüm gösteriler izleyicilerin büyük beğenisini kazandı. Küçük yaşlarında böylesine güzel bir program sergileyen 1.sınıf öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

✔️Okuma Bayramımızın hazırlanmasında katkısı büyük olan başta 1 ABCD sınıf öğretmenlerimiz Seda Genç, Selma Balık, Semra Demirkapı, Zeynep Sincar hocalarımız olmak üzere Anasıfı ve İlkokul Koordinatörlerimiz Hayriye Budak ve Semiha Sarıca’ya , Müzik öğretmenimiz Fulya Koban ve İngilizce öğretmenimiz Gizem Söğüt’e teşekkür ediyoruz.

✔️Hocalarımızı ve öğrencilerimizi yalnız bırakmayıp onlara destek sağlayan tüm öğretmen arkadaşlarımıza, okul personelimize, vakıf ve okul idarecilerimize ayrıca davetimize icabet eden tüm velilerimize de çok teşekkür ediyoruz.

✔️Program sonunda Okuma Bayramı plaket ve belgelerini alan öğrencilerimizin nice güzelliklere sağlıkla, hayırla, başarıyla kavuşmalarını diliyoruz.

#okumabayramı #mahirokulları