Telefon
WhatsApp

Oryantasyon Programları 2021

 

2021-2022 Eğitim yılı veli ve öğrenci oryantasyon programlarımız sona erdi.

Anasınıfı velilerimiz ile 24 Ağustos Salı, ilkokul velilerimiz ile 25 Ağustos Çarşamba, ortaokul velilerimiz ile ise  26 Ağustos Perşembe günü buluştuk.  Bu buluşmalarda toplantıda okul işleyişine dair ders işleyişinden etkinliklere, okul kurallarından velilerden beklentilere kadar tüm başlıklara yer verildi. Sunumda 2020-2021 eğitim yılının nasıl geçtiğine ve ortaokul mezunlarımızın LGS başarılarına da ayrıca yer verildi.

Velilerimize yönelik toplantı günlerinde çıkışta aşure ikramı yapıldı. Böylece üç gün de 400’ü aşkın sayıda misafirimize aşure ikram edilmiş oldu. Allah yiyenlere sağlık, afiyet versin..

Veli oryantasyon programları sonrası öğrenci oryantasyon programları yapıldı. İlkokul 1.sınıf ve anasınıfı 6 yaş öğrencilerimizle üç gün süren oryantasyon programımız 31 Ağustos Salı günü, anasınıfı 5 yaş öğrencilerimizle iki gün süren oryantasyon programımız 1 Eylül Çarşamba günü başladı ve başarıyla tamamlandı. Okulumuzun en minikleri anasınıfı 4 yaş öğrencilerimizle ise  bir günlük oryantasyon programımız 2 Eylül Perşembe günü gerçekleşti.

8.Sınıf öğrencilerimiz 23 Ağustos  Pazartesi günü  başladıkları LGS 2022 hızlandırılmış programlarını 3 eylül cuma günü tamamladı.

Oryantasyon sürecinde kurumumuzla ilk defa tanışan ortaokul öğrencilerimize yönelik Kur'an-ı Kerim ve İngilizce hazırlık derslerimiz de devam etti.

Okulumuz ve öğretmenlerimiz yeni döneme hazır.

Yeni dönemin sağlıklı, başarılı hayırlı bir yıl olmasını diliyoruz.