Telefon
WhatsApp

Üniversite Öğrencileriyle Tecrübe Paylaşım Saati

Tecrübe Paylaşımı

✔️“İyi bir üniversitenin yolu iyi bir liseden geçer.” sözünü tartışmaya açıp, her şeyin aslında kişinin kendi elinde olduğunu, lise tercihinin bu kadar etkili olmadığını söyleyenler olabilir belki . Ama kişinin tercihlerini bulunduğu çevrenin, arkadaşlarının vs. olumlu ya da olumsuz etkileyebileceğini de rahatlıkla kabul eder herkes.

✔️Bu düşünceyle 8. sınıf öğrencilerimizi ya üniversitede okuyan ya yeni mezun ya da hayatın içinde hayatla tecrübelerini artırmış kişilerle buluşturmak üzere “Tecrübe Paylaşım Saati” adını verdiğimiz söyleşiler planladık.

✔️İlk konuğumuz İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesinden oldu. Üniversite 2.sınıf öğrencisi olan İbrahim Hakkı öğrencilerle gerçekleştirdiği güzel söyleşisini şu sözle tamamladı; “Ne olursa olsun çalışmayı bırakmayın. Ben her anlamda çalışmaktan bahsediyorum. Size değer katacak, vatana millete faydanız olacak uğraşılarınız olsun. Unutmayın ki kişileri öncelikleri belirler.” İbrahim Hakkı’ya davetimize icabet edip tecrübelerini paylaştığı için teşekkür ediyoruz. 

Tecrübe paylaşım saatlerimiz hayırlara vesile olsun.


#tecrübe #tecrübepaylaşımsaati #söyleşi #mahirokulları