Telefon
WhatsApp

Cezve Yazarlarından Merve Safa Erbaş Likoğlu ile buluştuk

✔️9 Ekim 2023 Pazartesi günü okulumuz sergi alanında beş gün sürecek Cezve Kitap Fuarı başladı. Standlarda birbirinden renkli görselleri ve içerikleri ile öğrencilerimizin beğenisine sunulan kitapların yanısıra ebeveynlere yönelik kitaplarda bulunuyor.

✔️Cezve Kitap Fuarı etkinlikleri kapsamında haftaya özel yazar buluşmalarının ilki de bugün gerçekleşti.

✔️Eğitimci-Yazar Merve Safa Erbaş Likoğlu'nun misafir edildiği ilk gün iki farklı söyleşi ve imza programı gerçekleşti.

✔️Cezve Kitap Yazarı Merve Safa Erbaş Likoğlu İlk programda ortaokul öğrencilerimizle buluşup Allah Resulü'nün (s.a.v) çocukluğundan peygamberliğine uzanan güzide hayatından kesitlerle yolculuk yaptırıp, ikinci programda ise bayan velilerle "Kulluk Bilinci" konulu söyleşisini yaptı.

✔️Her iki program sonunda da kitaplarını imzalayan ve okulumuzda misafir etmekten mutlu olduğumuz Merve Safa Erbaş Likoğlu Hocamıza programları sonrasında yine Cezve Kitap yazarlarından Tuba Özbalak okulumuz adına çiçek takdim etti.

✔️Davetimize icabet eden Cezve Kitap yazarlarına, bu buluşmalara vesile olan Cezve Kitap yönetici ve çalışanlarına ayrıca davetimize icabet eden tüm misafirlerimize teşekkür ediyoruz.

#cezvekitap #cezvecocuk #kitapfuarı #mahirokulları @mervesafaerbaslikoglu @melihtugtag @ozbalakmustafa @tubazblk @hudhudyayinlari @cezvekitap