Telefon
WhatsApp

Enneagram Semineri (Mizaç Farkındalığı ile Ebeveynlik)

 

✔️Kökeni 1000 yıl öncesine dayanan 9 kişilik tipini ve bu tipler arasındaki karşılıklı ilişkileri açıklayan kadim bir öğreti sistemi olan ENNEAGRAM, kişinin özü ile kişilik tipi arasındaki ilişkiyi anlamamıza yardımcı olan bir pusula.

✔️Çocuğunuza nasıl davranacağınızı bilemiyor, bazı davranışlarını çözemiyor musunuz? Birden fazla çocuğunuz var ve her çocuğunuz birbirinden çok mu farklı? Çocuklarımızın dijital dünyanın etkisi altında daha da değişen özelliklerini gözlemlediğimiz bir süreçte Enneagram'ı öğrenmenin mizaç farkındalığı ile ebeveynliğimize yön vermemizin güzel olacağını düşündük. Bu vesileyle de Enneagram sistemini tecrübeleri neticesinde hazırladığı testler ile binlerce kişiye uygulayan Ölçme Değerlendirme Uzmanı-Psikometrist Mehmet Akif KARAKUŞ hocamızı okulumuza davet ettik.

✔️Davetimize icabet edip bugün okulumuz konferans salonunda velilerimizle buluşan hocamız 9 kişiliği tek tek ele alıp, bu özellikteki kişilerin erdemlerini, tutkularını, merkezi organlarını, problemlerini, aile hikayesini de sunumunda
ayrı ayrı ele aldı.

✔️Katılımcıların sorularına da cevap verilen programımızın sonunda Anneler Okuyor Proje Koordinatörü ve Okulumuz Eğitim Danışmanlarından olan Uzman Psikolog Yasemin Eyigün Durna Hocamız konuğumuza okulumuz adına hatıra ELİF çerçevemizi takdim etti.

✔️Davetimize icabet eden Psikometrist Mehmet Akif KARAKUŞ Hocamıza katkılarından dolayı, Uzman Psikolog Yasemin Eyigün Durna Hocamıza bu güzel programın organizasyonuna destek sağlamalarından dolayı ve programa iştirak eden tüm misafirlerimize iştiraklerinden dolayı teşekkür ediyoruz.

#enneagram #mizaç #ebeveyn #kişilik #seminer #mahirokulları