Telefon
WhatsApp

EVDE OKUL HAYATI

ÖZEL İSTANBUL MAHİR UZAKTAN ÖĞRETİM PROGRAMI


Tüm dünya genelinde yaşanılan koronavirüs sağlık problemi nedeniyle 16 Mart tarihinde başlanılan zorunlu tatilimiz devam ediyor.
Meb 23 Mart pazartesi eba ile uzaktan öğretime başlamış olsa da biz kurum olarak 16 Mart tarihinden itibaren öğretmenlerimizin yakın takibi ve sizlerin desteğiyle eğitim ve öğretim faaliyetlerimizi hiç ara vermeden güzel bir şekilde sürdürdük. Sürdürmeye de devam ediyoruz.
Okullar açılana  kadar , kurumumuzun tüm kademe ve sınıflarında uzaktan eğitim ve öğretim faaliyetleri ara vermeden planlanan şekliyle devam edecektir.

Ortaokulumuzda 23 mart haftasında  başlayan online derslerimiz , 30 Mart Pazartesi gününden itibaren anasınıfı ve ilkokul kademelerinde de başladı.

Öğretmenlerimiz , öğrencilerinden online derslere düzenli katılımları dışında , verdikleri ödev ve etkinlik çalışmalarının da düzenli geri dönüşümünü bekleyerek, öğrencilerimizi yakın takibe devam etmektedirler. Öğrencilerine ekrandan sadece bilgi aktarmakla kalmayıp, sevgi , heyecan, umut ve enerji yayan ve derslerin aksamadan programlarına uygun güzel bir şekilde devamını sağlayan , veli ve öğrenciyle irtibatı üst seviye de tutan İstanbul Mahirin tüm öğretmenlerine teşekkür ediyoruz.

Türkiye Özel Okullar Derneği'nden de yapılan açıklama doğrultusunda , kurumumuzun her kademesinde eksik kalan yüzyüze eğitim, okullar açıldıktan sonra muhakkak tamamlanarak telafisi yapılacaktır. Bu konuda hiçbir öğrenci, veli, öğretmen ve çalışanımızın mağdur olmasını istemiyoruz. Bu vesileyle de okulların temmuz sonuna kadar devam edebileceğini şimdiden hatırlatmak istiyoruz.

Özel İstanbul Mahir online derslerinde tüm dersler ayrı bir öneme sahip. Değerler eğitimi derslerimizin programı   biraz daha farklı .  Anasınıfı ,ilkokul ve ortaokul öğrencilerimizin online ders programında din kültürü , ilmihal ,ibadet ,ahlak , siyer içerikli değerler eğitimi dersi dışında , talim ve tecvit dersi olarak planlanan Kur?an-ı Kerim dersi de yer alıyor. Online dersler dışında Kur?an-ı Kerim hocalarımız kendi öğrencileriyle whatsapp görüntülü arama ya da zoom üzerinden birebir özel derslerini de randevu usülü sürdürüyor. Her öğrenci için belli bir gün ve saat dilimi planlayan hocalarımız , öğrencilerinin Kur?an-ı Kerim derslerinde en güzel şekilde ilerlemeleri için mesai kavramı gözetmeksizin yoğun bir şekilde gayret ediyorlar. Değerler eğitimi zümre öğretmenlerimize ve bu süreçte hocalarımıza destek veren velilerimize de teşekkür ediyoruz.

Dünyanın karşı karşıya kaldığı küresel büyük bir sorunla mücadele ettiğimiz bu dönemde , bizi en çok üzen okulumuzun çocuk sesine , bizlerinse öğrencilerimize hasret kalmamızdır.
Böyle imtihan dolu bir zaman diliminde bizleri arayıp soran, dualarını eksik etmeyen, öğretmenlerimize her konuda destek sağlayan tüm velilerimize de teşekkür ediyoruz.

Okulumuzda fazla sayıda bulunan sağlık çalışanı olan velimiz var.  Kendilerine ve tüm sağlık personelimize Rabbimizden kolaylık , sağlık ve afiyet diliyoruz. Allah yar ve yardımcıları olsun. ...


Allah yaşadığımız şu sıkıntılı günlerin bir an önce sağlıkla ve hayırla sona ermesini ve en yakın zamanda öğrencilerimize kavuşabilmemizi nasip eylesin.
Allaha emanet olunuz .
Selam ve dua ile.

#uzaktaneğitim #onlineders #tatildeğiltedbir #anasınıfı #ilkokul #ortaokul #evdekal