Telefon
WhatsApp

İYİLİKTE YARIŞ EN KAZANÇLI YARIŞ



✔️Afganistan’da 2020 Haziran ayında açılan su kuyumuzdan sonra ortaokul öğrencilerimiz bu yıl da Afrika’da bir su kuyusu açtırmak niyetiyle iyilik yarışına başladılar.

✔️İlki bugün gerçekleşen ve sekizinci sınıf öğrencilerimizle başlayan “Kendim yaptım, kendim sattım, parasını kuyuya attım” sloganıyla yürütülen 8A -8B iyilik günümüzde öğrencilerimiz evde hazırladıkları yiyeceklerin satışını yapıp kazançlarını kuyuya attılar. İlk gün su kuyusu kazancımız 8770 TL oldu.

✔️Elde edilen bu miktarda alışveriş yapmanın dışında da getirdikleri tüm harçlıklarını kuyuya atan gönlü büyük öğrencilerimizin, onlara ayrıca kuyu için sadaka veren velilerimizin, okul çalışanlarımızın ve tabii ki öğretmenlerimizin katkısı çok büyük.

✔️Üç haftada bir devam edecek olan iyilik günleri ile yeterli para toplandıktan sonra 2.su kuyumuzun açılması için İHH’ya başvurumuzu yapacağız inşallah.

✔️Allah öğrencilerimizin gönüllerindeki iyiliği, merhameti daim eylesin.
Hayatları boyunca iyilik yarışlarında öncü olmalarını nasip eylesin. İyilik günlerimizi bereketli kılsın.

✔️Bugün itibariyle Somali’den edindiğimiz 4 yetim kardeşimizle Mahir Okulları yetim kardeş sayımızı da 150’ye çıkardık. “İyilikte Yarışan Sınıflar” projesi Türkiye birinciliği ile iyiliğe devam. Allah kardeşliğimizi hayırlı eylesin.

✔️Teşekkürler Mahir Okulları Ailesi, teşekkürler iyilikte yarışanlar🌹

Selam ve dua ile.


#iyilik #iyilikgünü #sukuyusu #ihh #iyilikteyarışansınıflar #teşekkürler #mahirokulları

@ihhinsaniyardim @ihhyetimbirimi @ihhmaltepe