Telefon
WhatsApp

İz Bırakan Öğretmen Olmak

✔️Okul Müdürümüz Mustafa Ertürk ve Müdür Yardımcımız Havva Ertürk 7 Mart 2024 Perşembe günü İstanbul Sebahattin Zaim Üniversitesi Halkalı Kampüsü İsefam Abdullah Tivnikli Konferans Salonunda eğitim fakültesinin farklı bölümlerinde okuyan 2-3-4. sınıf öğrencilerine "İz bırakan öğretmen olmak" konulu bir sunum gerçekleştirdiler.

✔️Eğitim Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç.Dr.Kamil Arif Kırkıç Hocamızın , "Toplumsal Hizmet Uygulamaları" başlıklı dersi kapsamında üniversiteye davet edilen hocalarımız sunumlarında, bu mesleği seçen kişilerde olması gereken özelliklerden başlayıp, bir öğretmenin sadece müfredatını anlatıp sınıftan çıkan değil hayatı anlatan, öğrencilere dokunan, iz bırakan olabilmesi yolunda neler yapmalarına dair birçok konuya ver verdiler.

✔️Sunum sonrası gerçekleşen soru cevap bölümü ardından 6 Mart Çarşamba günü yayına giren ve İHH tarafından hazırlanan "Mahir Okulları İyilik Hikayeleri" videosu izlenildi.

✔️Hocalarımızı üniversiteye davet eden Eğitim Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç.Dr.Kamil Arif Kırkıç Hocamız program sonunda kendilerine birer teşekkür belgesi ve plaketi de takdim ettiler.

✔️Doç.Dr.Kamil Arif Kırkıç Hocamıza düzenlemiş oldukları bu anlamlı programdan dolayı teşekkür ediyor, Okul Müdürümüz Mustafa Ertürk ve Müdür Yardımcımız Havva Ertürk Hocalarımızı da programa katkı ve sunumlarından dolayı tebrik ediyoruz.

#eğitim #öğretmenolmak #izbırakanöğretmen #mahirokulları