Telefon
WhatsApp

Jenny Molendyk Divleli ile Buluştuk

 


✔️14 Mart Pazartesi günü okulumuzda, kıymetli bir konuğu ağırladık.

✔️İki farklı program gerleştiren konuğumuz Jenny Molendyk Divleli ilk programında ortaokul öğrencilerimizle buluştu ve onlara hayat hikayesini, neden ve nasıl müslüman olduğunu anlattı. Öğrencilerimize güzel din bilgisi, iyi dil bilgisi( yabancı dil), güzel ahlak ve çalışkanlık ile dünya üzerinde herkese İslamı anlatabileceklerini de anlatan Jenny Molendyk Divleli aynı zamanda YouTube kanalında gençlere yönelik yaptığı çalışmaları da öğrencilerimizle paylaştı.

✔️Programın ikinci bölümünde ise bayan velilerimizle buluşan misafirimiz, velilerimize yönelik kendi evinde çocukları ile ailece yaptıkları etkinliklerden, Ramazan ayı gelirken ve de Ramazan ayı içerisinde hangi etkinlikler yapılabileceğine kadar bir çok bilgiye yer verdiği bir sunum gerçekleştirdi.

✔️Velilerimize özellikle çocukları ile ortak zaman oluşturmaya gayret etmeleri tavsiyesinde bulunan ve beş çocuk annesi olan Jenny Molendyk Divleli evlerinde televizyon olmadığından en büyük çocuklarının (14-11) tuşlu telefonları olduğundan da bahsetti.

✔️Program sonunda öğrencilerimiz ve velilerimiz yazarımıza ait Karavan Çocuk ve Timaş Yayınlarından çıkan kitaplarını alarak imzalatma fırsatı da buldular.

✔️Davetimize icabet eden ve soğuk havada içimizi ısıtan söyleşiler gerçekleştirilen Jenny Molendyk Divleli’ye müdür yardımcımız tarafından teşekkür plaketi takdim edildi.

✔️Programımıza katılan tüm misafirlerimize ve yoğun programları arasında bize zaman ayıran @jenny.molendyk ‘e çok teşekkür ediyoruz. Rabbimiz günümüzü hayırlara vesile eylesin. Amin


#jennymolendykdivleli #söyleşi #imza #müslümanoluşhikayeleri #ramazanahazırlık #müslümanaile #mahirokulları @jenny.molendyk @karavan.cocuk