Telefon
WhatsApp

Mahir Okulları Bahçe Şenliği 2024

✔️13 Haziran Çarşamba günü 2024 yılı Mahir Okulları bahçe şenliğimizi gerçekleştirdik.

✔️Şenliğimizde sahne gösterileri, atölye çalışmaları, oyun alanları, kitap ve değerler eğitimi oyunları satış standı dışında bahçe şenliğimizin en önemli etkinliği yiyecek ve iyilikte yarışan annelerin örgü-amigurumi atölye kermesleri de yerini aldı. Şenlikte Kur'an-ı Kerim ezber, İngilizce ödülleri ile Robotik Kodlama başarı belgeleri ilgili öğrenciler sahneye davet edilerek kendilerine takdim edildi.

✔️Şenlik alanındaki kermeslerden ve açık artırmayla satılan öğrencilerimizin ve velilerimizin el emeği ile hazırladığı eserlerden elde edilen toplam 360.000 TL gelirle okulumuzun İHH ile yürüttüğü ve "İyilikte Yarışan Sınıflar" projesi kapsamında kardeş edindiğimiz 200 yetimin aylık ödemelerine büyük katkı sağlanmış olundu.

✔️Bizleri hiçbir etkinlik ve iyilik yarışında yalnız bırakmayan gerek kermes alanlarında koşturan gerek hazırlık safhasında yer alan gerekse alışveriş yaparak destek sağlayan tüm velilerimize ve öğrencilerimize, iyilikte yarışan annelerimize bahçe şenliğinin hazırlık safhasından bitimine kadar her alanda görev alan okul personelimize, vakıf personelimize, tüm Mahir öğretmenlerimize, idarecilerimize ve velilerimize, sahnede yer alan tüm gruplara, zümrelere ve öğrencilerimize çok teşekkür ediyoruz. Ayrıca şenliğimizde açılan Cezve Kitap satış standında okurları ile buluşan yazar Tuba Özbalak ve Cezve Yayınevi'ne de teşekkür ediyoruz.

✔️Şenliğimizde sahne de cimnastik gösterilerini sunan ve ardından hazırladıkları Filistin'e özel gösterileri ile büyük beğeni toplayan 6.sınıf öğrencilerimizi ve Beden Eğitimi Öğretmenlerimizi de ayrıca tebrik ediyoruz.

✔️Bu vesileyle de tüm İslam aleminin Kurban Bayramını tebrik ediyor, tüm öğrencilerimize aileleriyle birlikte iyi tatiller diliyoruz. Rabbimiz daha nice güzellikleri birlikte yaşamayı nasib eylesin. Amin

#mahirokulları #bahçeşenliği #iyilik #sahne #atölye #şenlik @ihhyetimbirimi @resadbaser @tubazblk @cezvecocuk