Telefon
WhatsApp

Manchester Eden Schools ve Mahir Okulları Kardeş Okul Projesi

✔️2023-2024 öğretim yılı Ekim ayında Okul Müdürümüz Mustafa Ertürk ve Yabancı Diller Zümre Başkanımız İmren Koçak'ın girişimleriyle online toplantılarla başlayan ve içeriğinde iki okul öğrencilerinin birbirlerinin ülkesini ziyaret ve okullarında yüzyüze ya da online etkinliklere katılım programlarının yer aldığı Kardeş Okul Projesinin protokolü 2 Mayıs Perşembe günü imzalandı.

✔️Ortaokul Müdür Yardımcımız Havva Ertürk ve İngilizce Öğretmenimiz Elif Akan Manchester'da bulundukları üç günlük çalışma programlarının ilk gününde Eden Girls ve Eden Boys okullarının idarecileri ile toplantı yapıp iki okulun birbirini tanımasına yönelik sunum paylaşımında bulundular. Sunumlar sonrasında ise hocalarımız okul kampüsünde yer alan binaları ayrı ayrı gezip, sınıflardan atölyelere, spor salonlarından mescide tüm birimleri gezip görme fırsatı elde ettiler.

✔️Programın ikinci gününde yaz döneminde Mahir Okulları ortaokul öğrencileri ile birlikte dil pratikliğini artırmaya yönelik yapılması planlanan MANCHESTER YAZ OKULU döneminde öğrencilerin ikamet edebileceği yurt binası gezildi.

✔️Programın son gününde ise Eden Schools yöneticileri ile KARDEŞ OKUL projesi kapsamında yapılabilecek tüm çalışmalar değerlendirilip EDEN SCHOOLS- MAHİR OKULLARI KARDEŞ OKUL PROTOKOLÜ imzalandı.

✔️Proje kapsamında yapılacak tüm çalışmaların ve imzalanan protokolün hayırlara vesile olmasını diliyoruz.

#kardeşokul #edenschools #mahirokulları