Telefon
WhatsApp

Öğretmenler Günü Vakıf Buluşması-2021

💫Maltepe İmamet ve Hitabet Vakfına ait Özel İstanbul Mahir Okulları çatısı altında eğitim öğretim 2011 yılında anasınıfı ile başladı. 2013 yılında ilkokulumuzda, 2016 yılında ise ortaokulumuzda eğitim öğretim başladı.

💫İki yıl aradan sonra yapılan öğretmenler günü vakıf buluşmasına İstanbul İl Milli Eğitim Müdür Yadımcısı Faik Kaptan Hocamız, Vakıf Başkanımız İsmail Hakkı Ertürk hocamız da davetimize icabet ederek katıldılar.

💫Gerek Faik Kaptan hocamız, gerekse vakıf başkanımız meslektaşlarına anlamlı ve duygusal birer konuşma yapıp nasihat ve tavsiyelerde bulundular.

💫Konuşmaların ardından öğretmenlerimizin “Ben öğretmen oldum. Çünkü ….“ mesajları içerikli video ve öğretmenlerimiz için yine kendilerinden habersiz ailelerinden gelen videolar izlenildi.

💫Vakıf ve okul yönetimi, öğretmenlerimiz, vakfımız, havuz ve okul personelimiz, Emek Camii İmam Hatibi Kurra Hafız Ferhat Kars hocamız ve Uzman Aile ve Çocuk Klinik Psikolog Yasemin Eyigün hocamızla biraraya geldiğimiz ve yaklaşık 120 kişinin katıldığı program hediyeleşme ile son buldu.

💫Başta vakıf başkanımıza sağlık ve afiyet diliyor, kurumlarımızda daha nice seneler eğitim ve öğretimin içinde varlığını ve duasını esirgemeden öncü ve rehber olarak vazifesine devamını niyaz ediyoruz.

💫Ayrıca yoğun programları arasında davetimize icabet ederek bizleri onurlandıran İstanbul İl Milli Eğitim Müdür Yadımcısı Faik Kaptan Hocamıza , tüm öğretmenlerimize, vakıf ve okul personelimize teşekkür ediyoruz.

✔️Öğretmenler günü kutlu olsun. Nice güzel günlere. Nice güzel güzel buluşmalara…

#mahirokulları #öğretmenlergünü #vakıfbuluşması