Telefon
WhatsApp

Vakıf Yaz Okulu 2024

✔️24 Haziran Pazartesi günü başlayan ve 160 öğrencinin katılımıyla gerçekleştirilen Maltepe İmamet Hitabet ve İlmi Araştırmalar Vakfı 12. Yaz Okulu 26 Temmuz Cuma günü sona erdi.

✔️Dini derslerin yanında spor dersleri ve atölye etkinlikleri ile dopdolu geçen beş haftalık yaz okulumuz, Maltepe İmamet Hitabet ve İlmi Araştırmalar Vakfı Başkanı İsmail Hakkı Ertürk Hocamızın , vakıf ve okul idarecilerimizin, yaz okulu öğrencilerimizin velilerinin katılımıyla gerçekleşen kapanış programı ile tamamlandı.

✔️Kur'an tilaveti ile başlayan program , Filistin konulu gösterilerilerle ve 40 Hadis ezberi yapan öğrencilerimizden ezberlerinin dinlenmesi ile devam etti. Sınıf sınıf tüm öğrencilerin sahnede yaz okulu karne ve belgelerini aldıkları programımız yapılan toplu dualar ve söylenen ezgilerle tamamlandı.

✔️Yaz tatilini böylesine güzel bir şekilde değerlendiren tüm öğrencilerimizi tebrik ediyor, bu süreçte öğrencilerimizle ilgilenen tüm hocalarımıza, idarecilerimize, çalışanlarımıza ve yaz okulumuzu tercih eden velilerimize teşekkür ediyoruz.