Telefon
WhatsApp

Veli Oryantasyon Günü 2022



✔️Özel İstanbul Mahir Okulları 2022- 2023 Öğretim yılı anasınıfı-ilkokul-ortaokul veli oryantasyon programları 3 Eylül Cumartesi günü üç farklı oturumla gerçekleşti.

✔️Konferans salonumuzda Okul Müdürümüz Mustafa Ertürk’ün selamlama ve yeni döneme dair iyi dilekleri ile başlayan programlardan anasınıfı ve ilkokul kademelerimizin sunumları başlangıcında söz alan Anasınıfı Koordinatörümüz Hayriye Budak ve İlkokul Koordinatörümüz Semiha Sarıca hocalarımız da velilerimize iyi dilek temennilerini ilettiler.

✔️Müdür Yardımcımız Erkan Güneş’in sunumu ile gerçekleştirilen anasınıfı ve ilkokul sunumları okul işleyişine dair bilgi aktarımı , branş ve sınıf öğretmenlerimizin tanıtımı, 5-6 yaş anasınıfları ve 1.sınıf öğretmenlerimizin kura ile belirlenmesi sonrası sona erdi.

✔️Son oturum ise ortaokulumuzun veli ve öğrencileri ile gerçekleşti.

✔️Toplantıda Müdür Yardımcımız Havva Ertürk tarafından okuldaki ders işleyişinden etütlere, etkinliklerden LGS çalışmalarına, okul kurallarından velilerden beklentilere kadar tüm başlıklara ayrı ayrı yer verildi. Zümre öğretmenlerimizin kendilerini tanıtmaları ve bu yıl yapacakları çalışmaları anlatmaları ile devam eden programda Yabancı Diller Bölüm Başkanı İmren Koçak okulumuzda dil alanında yapılan proje, sınav, ders etkinlikleri ile ingilizce alanındaki başarılarımıza detayları ile yer verdi.

✔️2022 yılında yapılan LGS çalışmalarına ve ortaokul mezunlarımızın LGS başarılarına da yer verilen program sosyal medya kullanan velilerimizin istifade etmeleri temennisiyle @dijitalbaba.orhantoker sayfasını takibe almaları tavsiyesi ile sona erdi.

✔️Davetimize icabet ederek bugünkü tanıtım ve bilgi toplantılarına katılan tüm velilerimize teşekkür ediyoruz.

✔️Yeni dönem hayırlara vesile olsun.